FAQ

Home / FAQs

Ofte stillede spørgsmål.

Her er nogle almindelige spørgsmål om FundingGuiden.

Hvad betyder ordet iværksætteri?

Ordet iværksætteri betyder at sætte gang i nye aktiviteter og udvise initiativ. Det bruges ofte om at være selvstændig og starte sin egen erhvervsvirksomhed op.

Hvad er iværksættervirksomheder?

Iværksættervirksomheder er nystartede virksomheder indenfor et område præget af innovation og risikovillighed. Det er en virksomhed med noget nyskabende, hvor man ikke kender grundlaget for, om det rent faktisk vil kunne sælge.

Hvordan bliver man iværksætter?

Hvis man har en idé til en virksomhed eller et produkt, bør man overveje, hvad der gør lige præcis denne idé unik. Herefter skal man bl.a. overveje, hvem kunderne er.

Hvorfor er iværksætteri vigtigt for Danmark?

Iværksætteri er med til at starte virksomheder, der skaber arbejdspladser, vækst og innovation i Danmark. Derudover er noget iværksætteri også med til at gøre Danmark kendt i udlandet.

Hvad kendetegner en iværksætter?

En iværksætter tror 100 % på sin idé og brænder for at føre den ud i livet. Iværksætteren er desuden klar til at lægge mange timer og hårdt arbejde i virksomheden.

Hvorfor er iværksætteri vigtigt?

Iværksætteri er generelt vigtigt, fordi det skaber nye idéer og videreudvikler på de gamle, eksisterende idéer. Derudover er det ofte med til at skabe flere arbejdspladser og økonomisk vækst.

Hvilken type iværksætter er du?

Der kan være stor forskel på iværksættere, både når det kommer til arbejdstimer, mentalitet og selvfølgelig beskæftigelse. Vil du finde ud af, hvilken type iværksætter du er, kan det hjælpe at have ét formål for øje. Er det for eksempel penge, kreativitet eller et bæredygtigt arbejdsliv, der ligger bag din beslutning om at blive iværksætter?

Hvorfor skal virksomheder udarbejde et årsregnskab?

Det er vigtigt for en virksomhed at udarbejde et årsregnskab af flere forskellige grunde. Bl.a. skal virksomhedens økonomi klarlægges for iværksætteren selv, eventuelle medinvestorer og Skat.

0/50 ratings

Besked os

Kontakt os

Here, I will share my experiences, both those that have led to success, but also those that have been costly purchased. Both financially, but not least mentally.

Lorem 6, 1234 Ipsum

+12 34 56 78 90