Om os

Home / Om os

Iværksætteri og funding

Som gammel og nu erfaren iværksætter har jeg gjort mig mine erfaringer på godt og ondt for, hvad det vil
sige at starte sin egen virksomhed. Ideen og drømmen om at du som din egen herre selv bestemmer, hvor
meget du arbejder, og du kan sige til og fra. Glem det. Det er hårdt arbejde og ofte arbejder du langt mere,
end du ville i et lønarbejde til en fuldstændig latterlig timeløn. Men den økonomiske belønning og den
mentale tilfredsstillelse er ofte det hele værd, hvis det lykkes.

Som skrevet er jeg gammel og erfaren inden for iværksætteri og en af de typiske udfordringer, du som iværksætter kommer ud for, er, hvordan går jeg fra iværksætter til at vækste. Fra at sidde hjemme alene til at få lokaler og ansatte?

Der er gode råd at hente her

Her på siden vil jeg dele mine erfaringer, både dem, der har ført til succes, men også dem, der har været dyrt købte. Både økonomisk, men ikke mindst mentalt.

En af de klassiske ”fejl”, du ofte begår som ny iværksætter, er kaffemøder. Det kan være ensomt at sidde og arbejde alene, så det er fristende, når nogle inviterer på kaffe for at lufte en idé, et koncept eller bare for at netværke. Før du siger ja til den slags møder, skal du være helt klar på ”what’s in it for me”. Kan du ikke det
skal du takke nej tak, blive hjemme og arbejde videre på dit koncept eller kontakte nye kunder. Kaffemøder uden en klar agenda er en tidsrøver, der fjerner dit fokus fra din virksomhed.

Dette er blot en af de erfaringer, jeg i mit liv som iværksætter har gjort mig. En anden er, hvad gør jeg når jeg vil tage skridtet fra iværksætter til virksomhed med ansatte. Hvordan vækster jeg, og hvor finder jeg pengene til det? Crowdfunding, Business Angels og lån er nogle af de muligheder, der er tilgængelige, når
du som iværksætter skal finde penge til at vækste. For desværre er det de færreste af os, der har penge på kistebunden til at gøre det uden hjælp udefra.

Jeg håber, at min erfaring vil hjælpe dig til at træffe de rette beslutninger om, hvad der gavner dig og din virksomhed bedst.

5/51 rating

Besked os

Kontakt os

Here, I will share my experiences, both those that have led to success, but also those that have been costly purchased. Both financially, but not least mentally.

Lorem 6, 1234 Ipsum

+12 34 56 78 90