Hvad skyldes Wolts succes?

Home / Hvad skyldes Wolts succes?

Wolt startede som en lille virksomhed tilbage i 2014. De var dengang seks mand, og hovedkvarteret var mindre end et klassisk mødelokale. Omkring et års tid senere havde de udviklet en beta-udgave af en Wolt-app, som de forsøgte at bruge på en række restauranter i Helsinki

Wolt ramte spot on med det samme

Det var en succes med det samme. I starten var Wolt ikke med levering, men teamet bag Wolt kunne hurtigt se, at der var plads til skalering. Fem måneder senere begyndte Wolt at tilbyde levering af mad, hvilket førte til stor vækst.

Holdet bag Wolt var klar over, at de ville udvide efter den store succes i Finland. Men hvorhen var svært at afgøre. I foråret og sommeren 2016 begyndte Wolt at starte op i Stockholm og Tallinn, som fortsat er meget vigtige byer for Wolt.

I dag er Wolt udvidet til at være en service, der kan bruges i mere end 50 byer i 15 lande.

Hvordan opnåede de så stor succes?

Wolt har altid haft fokus på at ansætte de rette til jobbet, som alle har lokal ekspertise.

Deres kundeservice-teams har en enestående kvalitet, og gennemsnitligt får en kunde svar på 41 sekunder, hvoraf svaret foregår på ét af de 15 sprog, du kan benytte dig af.

Med mere end 10.000 kurere og mere end 5000 restaurantpartnere er Wolt en kæmpevirksomhed, der bliver ved med at udvikle sig. Platformen er samtidig utrolig brugervenlig, og den byder på mange muligheder. Det er ikke så mærkeligt, at der bliver brugt en Wolt rabatkode hele tiden. Det er nemt, bekvemt og billigt.

Og så har Wolt haft en meget smart strategi og tilgang til sociale medier. Alverdens influencere har fået en Wolt promo code, som de har spredt ud på nettet.

Hvad planlægger Wolt fremadrettet?

På Wolts blog forklarer de blandt andet, at de har planer om at ansætte 1000 nye ansatte i slutningen af 2020. De tusind nye ansatte skal placeres i alle deres forskellige afdelinger fra HR og økonomi til produktudvikling og branding.

Prøv en Wolt rabatkode, og oplev magien

Wolt ønsker fortsat at udvide til flere nye byer, så mange tusindvis flere kan få lov til at afprøve deres Wolt promo codes.

Det er virkelig en kæmpesucces, som selv holdet bag Wolt ikke havde forudset. Deres interessante tilgang til medierne har også været med til at føre dem på markedet med mulighed for at give diverse influencere en Wolt rabatkode.

FÅ FÅT I RABATKODE WOLT HER:

ANTON25KR

Sådan Her Tilmeldes WOLT for at Få på RABATKODE:

1. Download appen fra Wolt til din mobil.
2. Download den til Android eller iPhone.
3. Opret bruger, og Indtast dine betalingsoplysninger.
4. For at bruge rabatkoden, og gå til på din profil ved at klikke på “Mig.” Her indtaster du rabatkode “ANTON25KR.”

Få en Wolt rabatkode lige her

Du kan afprøve én af mange Wolt promo codes allerede i dag.

Vi har en Wolt promo code klar til dig her: ANTON25KR

Velbekomme, og nyd den helt store Wolt rabatkode-oplevelse.

1/51 rating