Måske sidder du med et ønske eller en drøm om at starte din helt egen virksomhed. Det der holder mange tilbage er, at man skal bruge en hulens masse kapital, hvilket man ikke nødvendigvis er i besiddelse af.

Derfor bliver mange iværksætterdrømme aldrig til noget, idet man ikke har den fjerneste idé om, hvordan man skal overbevise andre om, at ens idé er en uundgåelig succes. Derfor følger her et bud på, hvad du selv kan gøre for at højne chancen for en investering.

Find et spisested, der afspejler din personlighed

Det vigtigste for dig er at vise, hvem du er, når du mødes med potentielle investorer, for selvom det er virksomheden, de køber sig ind i, så er det lige så meget personen bag. Aftal eventuelt at mødes på en restaurant, hvor I er ligeværdige. Her er ingen på hjemmebane, men det er stadig hyggelige rammer at mødes under.

Vælg et spisested, der afspejler din personlighed, inviter derfor ikke personen til en 7-retters menu, hvis du ikke gør det normalt. De skulle gerne få et indtryk af, hvem du er som person, og ikke hvem du prøver at være.

Søg crowdfunding

En anden mulighed er at henvende sig til den bredde befolkning og starte en crowdfunding. Hvis du ikke er sikker på, hvad crowdfunding er, så er det en måde at pitche din idé til virksomheden online. Hvis folk så læser om din idé og synes, at det kunne være noget, som også ville hjælpe dem, så kan de støtte din idé, med det beløb de ønsker. Det er altså helt normale mennesker, der udelukkende støtter dig, fordi de synes, det kunne være en god idé. Dette kan også være en måde at finde ud af, hvor god en idé det egentlig er.