Er du i tvivl om, hvor din næste ferie skal gå hen, så kommer vi her med lidt inspiration og gode råd, så du kan træffe det helt rigtige valg for dig og din familie. Rejser du med børn, så kan du med fordel inddrage dem, og lade dem få lidt medbestemmelse. Børnene har som oftest godt styr på, om der på hotellet skal være et vandland, eller om det er vigtigere at det ligger tæt på stranden. Gider børnene at gå i børneklub og deltage i minidisko om aftenen, eller er de mere til rolige hoteller, hvor atmosfæren er mere lokal, nærværende og hyggelig? På rejsepriser.dk finder du et bredt udvalg af forskellige rejsedestinationer, hoteller samt billige flybilletter.

Charterrejse med børn

Det kan for mange små børn være svært at sidde stille i et fly i mange timer i streg, derfor bør man overveje rejsetiden. En ting er selve flyveturen, noget andet er transport til og fra lufthavnen samt ventetid ved check in, bagagebånd, osv. Mange børn er meget spændte på at komme frem og kan derfor være svære at holde i ro i længere tid af gangen. Der findes mange skønne destinationer i Sydeuropa, hvor man ikke behøver at flyve i mange timer for at komme til et lækkert ferieparadis. Her kan blandt andet nævnes både Grækenland, Spanien og Tyrkiet. Her er der varmt om sommeren og mulighed for at bade ved stranden, samt opleve en anderledes kultur og komme på nogle spændende udflugter.

Romantisk charterrejse på den anden side af jorden

Ønsker du derimod en kæresteferie, som skal have fuld skrue for romantikken med exceptionelle og ekstravagante oplevelser, så er en charterrejse til Thailand en god mulighed. Her kan man opleve et ægte paradis på jorden, hvor de hvide sandstrande er kilometer lange og det smukke hav, hvor man kan bruge mange timer på snorkling og dykning. Herudover er deres gæstfrihed af en helt særlig kaliber, der ikke opleves mange andre steder i verden. I Thailand får man oplevelser og minder for livet, og der er rig mulighed for at tage mange skønne billeder, som ligner de velkendte paradisiske postkort. Mon ikke dem derhjemme vil blive bare en anelse misundelige?