De tætte kernefamilier har mærket meget til hinanden det seneste år. Den verdensomspændende pandemi har ændret hverdagen og forpligtet danske familier til at finde nye interesser. Måske er det på tide at udvide familien med et nyt familiemedlem. Den mest tilgængelig og livsglade måde at gøre dét på, er ved at udvide familien med menneskets bedste ven. 

Hunde smiler verden over, på grund af deres ejere der er hjemme inden for hjemmets fire vægge langt mere end sædvanligt. Hunde elsker pandemien, og måske er det på tide med en familieudvidelse. 

Menneskets bedste ven 

En hund er, som man siger, menneskets bedste ven. En lille firbenet, glad ven. Det kan være svært at vælge, hvilken race der passer bedst til familien. Om det skal være en stor familievenlig Golden Retriever eller en mindre hund som for eksempel en Engelsk Bulldog. Det vigtigste er at hunden finder ro i familien. 

En Engelsk Bulldog egner sig fantastisk som familie- og selskabshund. De hengiver sig let til familien, og er uden tvivl loyale i hele sin måde at være på. Engelske Bulldogs har en god overkommelig størrelse for de fleste familier. Uden at være helt stor eller helt lille er de en velfungerende race. Du kan læse mere om, hvorfor de søde og familie venlige engelske bulldogs

Hunderacen har et mildt temperament. Samtidig anses den for at være pålidelig og forudsigelig og på den måde være et oplagt valg til en børnefamilie. Mange mennesker er fuldstændig forgabt i racen, og anser denne type hund, som den eneste rigtige. En standard Engelsk Bulldog vejer cirka 25 kilo, og er op til 40 centimeter høj. Med tyk nakke og store rynker er den let genkendelig og svær at stå for. Sammen med dens tendens til at snorke, glemmer man næppe, hvis der befinder sig en sådan hunderace i rummet. Til gengæld er det en hunderace som sjældent gør, hvilket gør den til en attraktiv familieudvidelse. 

Mere ud i naturen

Med en hund er der endnu en god grund til at komme ud i naturen og få rørt sig med hele familien. Hunden skal luftes op til flere gange om dagen, og det er en skøn måde at være sammen på. Hundeejere er ofte mere aktive mennesker, da de er nødsaget til at bevæge sig ud i den friske luft hver evig eneste dag sammen med sin firbenede ven. Selvom udflugter i naturen kan være nyttige og fordelagtige, er det smart at have en hund, der ikke nødvendigvis kræver lange gåture i et travlt hverdagsliv. 

Den nævnte hunderace kræver kun moderat motion, og der er derfor rimelige muligheder for at tilpasse sit aktivitetsniveau, når man anskaffer sig et nyt familiemedlem, hvor der står Engelsk Bulldog på stamtavlen. 

En del af familien

En hund bliver altid en stor og kærlig del af en familie. Som medlem af familien følger hunden med, hvorend familien tager hen. Hunden er ofte med fra start i børnefamilier, og de får ofte lov at spille en helt central rolle i familiemæssige sammenhænge.